Sinds enige tijd bestaat de mogelijkheid om op "de Witte Hoeve" te overnachten. Wij hebben in het verleden vaker de vraag gehad of wij logies met ontbijt aanbieden.
Diverse mensen die ons Streekeigen erf of Boerderijterras bezocht hebben vonden het jammer dat op zo'n uitgelezen plekje niet de gelegenheid was te overnachten en hebben ons aangeraden Bed & Breakfast aan te bieden. Dit advies hebben wij ter harte genomen en U kunt nu overnachten in een ruime smaakvol ingerichte twee-pers. kamer (met bijbehorende mooie badkamer), waar U klassiek kunt onthaasten in het statige woonhuis van de idyllisch gelegen boerderij.
De bedden hebben zeer comfortabele matrassen en verder is er een gezellig zithoekje op de kamer. Er staat een op de kabel aangesloten kleurentelevisie en U heeft de beschikking over gratis draadloos internet. Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen.
Als U met 3 of 4 personen wilt overnachten kunnen we U een speciale aanbieding maken of een arrangement naar keuze.
Onze locatie is centraal in Zeeland, slecht 5 km. naar de Westerschelde, 12 km. naar Goes en ongeveer 20 km. naar Middelburg, Vlissingen (badstrand) en Terneuzen. Ook een uitstapje naar Belgie is aantrekkelijk, Antwerpen is 65 km. , Gent en Brugge zijn door de Westerscheldetunnel ook slechts 60 en 80 km.
Ontbijten kunt U in de ontbijtkamer en bij mooi weer ook buiten onder de hoogstamfruitbomen. Roomservice kan natuurlijk ook. Ook kan de gastvrouw voor U een maaltijd bereiden, van te voren dan even bespreken.
Bij aankomst verwennen wij U met koffie of thee met zelfgebakken appeltaart.
De logies met ontbijt is het hele jaar geopend.
Prijzen: kamer per nacht voor 2 pers.  bij meerdere overnachtingen 65,-.
             kamer per nacht voor 2 pers.  bij 1 overnachting 80,-.
             speciale aanbieding voor 4 pers. vanaf 100,- per nacht.
             huisdier 1- malig 10,-.        
Bed & Breakfast
De Witte Hoeve