Cottage 2010 is een vrij gelegen vakantiehuisje, waarbij 2010 verwijst naar het bouwjaar.

Een accomodatie, helemaal voor uzelf, ( 30 mē vloeropp. ) voor 2 personen op basis van B&B.
Het geheel is schitterend ingericht als cottage in engelse stijl en voorzien van alles wat U nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf. Het is gesitueerd in de boomgaard op ons streekeigen erf (2,2 ha).
Eigen inpandige badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel en gebruik van badjassen en haardroger.
Comfortabele hoge boxspringbedden met pocket-binnenveringmatrassen. Indien gewenst kunnen de bedden ook uit elkaar gezet worden. De zithoek heeft geriefelijke en ruime lederen fauteuils.

Voorzien van koelkastje en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. Er is geen mogelijkheid om te koken. Wel kan de gastvrouw iets voor U bereiden, van te voren dan even bespreken.
Als extra, roomservice met ontbijt op bed.
Verder een LCD-TV, DVD en is er gratis draadloos internet beschikbaar.

Prive terras met zitje en zicht op het weiland, ideaal voor ontbijt of aperitief, veel privacy. Ook om er een boek te lezen of gewoon van de dieren te genieten. Deze kunnen tot aan het gaas komen wat rondom staat. Uw eigen meegenomen fietsen kunt U hier ook neerzetten. Fietsroutes aanwezig.

Bij aankomst verwennen wij U met koffie of thee met zelfgebakken appeltaart.

Prijs per nacht, bij meerdere overnachtingen € 90,-. Dit is incl. ontbijt, bedlinnen en handdoeken. Bij slechts 1 overnachting geldt een toeslag van € 10,- p.p.
Huisdier € 10,- 1-malig.
Vakantie-Cottage
De Witte Hoeve